5 Simple Techniques For کاشت ابرو بدون جراحی
5 Simple Techniques For کاشت ابرو بدون جراحی
Blog Article
یکی از روشهای سرپایی که برای کاشت ابروها وجود دارد روش ترکیبی است که در این روش بدون نیاز به هیچگونه جراحی شما میتوانید اقدام به پیوند ابروهای خود کنید. یکی از مهمترین مزایای کاشت ابرو بدون درد و خونریزی این است که شما در این روش هیچگونه دردی را تجربه نمیکنید.
کاشت ابرو همانطور که گفته شد یک روش بدون جراحی و خونریزی است که دوران نقاهت کوتاهی دارد و امروزه به روشهای مختلفی انجام میشود. در ادامه به نمونههایی از این روش اشاره میکنیم:
به خاطر استفاده از تجهیزات خاص، سوراخهای ایجاد شده برای کاشت ابرو بسیار ظریف هستند. همین موضوع باعث طبیعی شدن نتیجه کاشت ابرو میشود.
به همین علت نیز بهتر است ابتدا در این جلسه حضور پیدا کنید تا روش کاشت و مدل ابروها تعیین شده و سپس هزینه دقیق برای شما مشخص شود.
از این روش به عنوان یک راهحل سریع و موقت برای مهمانی یا مراسمها میتوانید بهره ببرید.
روشی که click here شما برای کاشت انتخاب میکنید. هریک از روشهای مختلف کاشت ابرو دارای هزینه مخصوص به خود هستند.
وقتی که در جلسه معاینه و مشاوره حضور پیدا میکنید پزشک متخصص وبلاگ ما ابتدا شرایط ریزش ابروهای شما را بررسی خواهد کرد. در مرحله بعدی با مشورت گرفتن از خود شما یک مدل مناسب برای ابروهای کاشته شده مشخص خواهد شد.
من برای کاشت ابرو به این کلینیک رفتم و باید بگم خیلی از نتیجهام راضیام.
استفاده از کاشت ابرو بدون درد میتواند مزایای زیر را نیز برای شما به همراه داشته باشد:
نکاتی بهداشتی راحتتر رعایت میشود و احتمال بروز عفونت کاهش مییابد.
همین عامل نیز باعث میشود تا تراکم موردنیاز برای کاشت ابروها در ناحیه مربوطه ایجاد شده و باعث به وجود آمدن نتایجی طبیعی شود.
کبودی: در برخی موارد، ممکن است در اطراف ناحیه کاشت کبودی ایجاد شود که به مرور زمان از بین می رود.
بعد از اینکه تمامی گرافتهای لازم برای کاشت ابرو از بانک مو برداشته شد، گرافتها فرآیند آماده سازی برای کاشت را طی میکنند. سپس با استفاده از دستگاه خاصی این فولیکولها در سوراخهای ریز ناحیه کاشت، کاشته میشوند.
ابروها نقش مهمی در زیبایی و جذابیت صورت ایفا میکنند و تغییرات در شکل و تراکم آنها میتواند تأثیر زیادی بر ظاهر کلی فرد بگذارد. ریزش ابرو، از جمله مشکلات شایع در میان بسیاری از افراد است که میتواند به دلایل مختلفی از جمله افزایش سن، بیماریهای خاص، استرس و حتی عوارض دارویی ایجاد شود.